PRODAJNI PROGRAM

Kmetijski repromaterial

Čistila in molzna oprema

Stortive

Semena

DO

%

POPUSTI

za krmila v Biltenu

JATA EMONA

LEK VETERINA 

PANVITA 

TECNOZOO

TMK ČRNCI

Potrebujete gnojilni načrt?

Na podlagi analize zemlje vam izdelamo gnojilni načrt. In ker vam Yara nudi možnost širokega izbora mineralnih gnojil, se najde prava rešitev za vsako kulturo, glede na to, kakšen tip tal imate in kako so založena.
 

Lahko pa tudi samo naročite analizo zemlje, ki jo naredijo v laboratoriju v Angliji.  Vi nam pošljete vzorce, v laboratoriju pa naredijo analizo makro in mikro elementov ter pH zemlje.

Zakaj je ActiProt tako cenjen

Actiprot je najboljše beljakovinsko krmilo, ki smo ga na slovenski trg pripeljali pred leti. Njegove beljakovinske krmne komponente dodajamo molznicam, ker jih v osnovni voluminozni krmi največkrat primanjkuje. Z dodajanjem beljakovin se poveča količina mleka, kakor tudi delež beljakovin v mleku, zaradi česar je dodajanje beljakovinskega dodatka za uspešnega rejca pravzaprav nujno. Za izbiro ustreznega beljakovinskega dodatka je najpomembnejše kolikšen je delež beljakovin, ki jih izdelek vsebuje in tudi delež beljakovin, ki jih žival lahko izkoristi. Zelo pomemben podatek pri odločitvi pa je tudi ješčnost beljakovinskega dodatka. Ob tem pa moramo biti pozorni tudi na ceno, ki jo beljakovine dosegajo.

Close Menu